Over Valk Vers

Valk Vers is een initiatief van Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel. Vanuit de missie en visie met de kernwoorden ‘geluk en gezond’ is het team van dit hotel in 2013 gestart met de moestuin achter het hotel. In het najaar van 2015 werd het Valk Vers concept verder uitgebreid met de bus.

Eén van de dromen van het team van Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel is om de gasten gezonder en gelukkiger te maken. Daarbij is de vraag ‘Hoe kun je mensen bewuster maken van wat ze eten?’ essentieel. Met de moestuin en de Valk Vers-bus willen de medewerkers een bijdrage leveren aan bewuster eetgedrag. Het team van Valk Vers vindt het belangrijk dat we weer terugvallen op het eten van duurzaam geproduceerd voedsel. Niet alleen omdat dat gezonder is, maar ook omdat het lekkerder is. Het proeven van echte smaken is puur genieten.

Mensen die niet naar het hotel kunnen komen, kunnen dankzij de Valk Vers-bus toch genieten van de verse producten en gerechten van het restaurant. Zo delen we niet alleen onze producten, maar ook onze kwaliteit en onze passie.