Aalberts AGF

Jan Aalberts van Aalberts AGF, groothandel in groente en fruit: "Ik ben erg enthousiast over de Valk Vers-bus. Het is mooi dat er steeds meer aandacht is voor groenten en fruit uit de regio en voor het koken met producten uit het seizoen.” 

Lees meer

Bakkerij Van der Wal Jolink

In de Valk Bus vind je een divers assortiment brood, stokbrood, broodjes, beschuit, kaasstengels en luxe koeken, ambachtelijk gemaakt door volgens velen 'de lekkerste bakker van Apeldoorn'.

Lees meer

Boerderij Den Hoek

Boerderij Den Hoek in Wilp maakt op ambachtelijke wijze eerlijke producten zonder conserveringsmiddelen. Echte boerderijzuivel! Aan Valk Vers levert Den Hoek melk, karnemelk, joghurt, kwark, roomboter, slagroom

Lees meer

Bökkers Mölle

Bastiaan Bökkers is de jongste telg van de Bökkers familie, de zesde generatie molenaars van Bökkers in één rechte lijn van vader op zoon. Sinds 1789. Via een uitgebreid netwerk van graanleveranciers koopt molenaar Bastiaan de allerbeste Europese granen in. Die maalt hij in de molen op antieke Franse natuurmolenstenen.

Lees meer

Eierhandel T. Blanken & Zn.

Producten van Eierhandel T. Blanken & Zn zijn zo verantwoord mogelijk geproduceerd. Dat betekent dat de producenten een fatsoenlijk bestaan op kunnen bouwen en dat de teelt en verwerking van grondstoffen zo veel mogelijk met respect voor dier en milieu plaatsvindt.

Lees meer

Jan's Vlees

Jan's Vlees is een familiebedrijf waarvan al de vierde generatie binnen het bedrijf werkt. De slagers halen het mooiste vlees, wild en gevogelte uit alle uithoeken van de wereld, maar weten ook de adressen voor de beste streekproducten.

Lees meer

Senszo

Senszo is een kleinschalige dagbestedingsplek in Apeldoorn waar mensen met een verstandelijke beperking werken. Cliënten van Senszo verzorgen onder andere het inpakwerk voor Valk Vers.

Lees meer

Wiegersma Zeevishandel

De vissoorten van Wiegersma komen rechtstreeks van de visafslag em worden onmiddellijk verwerkt in de eigen winkel of afgeleverd bij afnemers in de regio, zoals De Cantharel te Apeldoorn. Wiegersma Zeevishandel staat bekend om zijn duurzame en hoge kwaliteit vis.

Lees meer