Aalberts AGF

Jan Aalberts van Aalberts AGF, groothandel in groente en fruit: "Ik ben erg enthousiast over de Valk Vers-bus. Het is mooi dat er steeds meer aandacht is voor groenten en fruit uit de regio en voor het koken met producten uit het seizoen.” 

Jan Aalberts van Aalberts AGF: “Wij leveren groenten en fruit aan horecabedrijven in de regio, waaronder Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel en nu ook aan Valk Vers. Een groot deel van het assortiment van de Valk Vers-bus komt uit de moestuin van De Cantharel Groente en fruit van buiten het seizoen leveren wij.

Daarnaast verwerken we de oogst uit de moestuin. We maken groente als boontjes en sla schoon en verwerken het in salades. Daarnaast verpakken wij groente- en fruitproducten.

Ons uitgangspunt is gebruiksgemak. Het is prettig als koks in restaurants, en dat geldt ook voor huiskoks, gelijk met de producten aan de slag kunnen. 

De Valk Vers-bus is een mooie initiatief. Het is mooi om te zien dat er steeds meer aandacht is voor groenten en fruit uit de regio en voor het koken met producten uit het seizoen.” 

http://www.aalberts-agf.nl/