Bakkerij Van der Wal Jolink

In de Valk Bus vind je een divers assortiment brood, stokbrood, broodjes, beschuit, kaasstengels en luxe koeken, ambachtelijk gemaakt door volgens velen 'de lekkerste bakker van Apeldoorn'.

Peter van der Wal van bakkerij Van der Wal Jolink: “In onze winkel zijn honderden verschillende soorten producten te koop. Voor Valk Vers hebben we een kleine selectie gemaakt van overheerlijke, ambachtelijke producten zoals broden, bolletjes en pistoletjes, maar ook lekkernijen als gevulde koeken en croissants. In onze bakkerij draait alles om ambachtelijke producten. Alles moet niet alleen lekker zijn, maar ook zo natuurlijk mogelijk gemaakt worden. Dat betekent, gemaakt met de meest natuurlijk mogelijke grondstoffen.

Wanneer je een brood uit de supermarkt naast een brood uit onze bakkerij legt, lijken ze qua uiterlijk misschien op elkaar, als je gaat proeven merk je een wereld van verschil. Wij gaan voor een optimaal product met de beste smaak, het beste aroma en de beste kauweigenschappen. Dat zijn belangrijke eigenschappen en een proces waar we veel aandacht aan besteden. Naast de bekende broden, maken we ook luxe gevulde broden, zoals rozijnenbrood, Fries suikerbrood en roggebrood. Deze worden ook allemaal op traditionele wijze bereid in onze eigen keuken. Voor de vulling van onze saucijzenbroodjes en worstenbroodjes gebruiken we uitsluitend 100% rundergehakt, geleverd door een lokale keurslager. Dat is de beste kwaliteit. Onze producten passen dan ook helemaal bij Valk Vers!” 

http://www.waljolink.nl/