Boerderij Den Hoek

Boerderij Den Hoek in Wilp maakt op ambachtelijke wijze eerlijke producten zonder conserveringsmiddelen. Echte boerderijzuivel! Aan Valk Vers levert Den Hoek melk, karnemelk, joghurt, kwark, roomboter, slagroom

Marry Reinders van Boerderij Den Hoek: “Wij proberen een zo eerlijk mogelijk product te maken. Alles is puur, echt van ons eigen land. In ons bedrijf verwerken we zelf de melk van onze koeien tot eerlijke zuivelproducten.

Aan Valk Vers leveren we onder andere melk, yoghurt, vla, kwark en kaas. Het is de uitdaging om alles zo lekker mogelijk te krijgen, met de echte originele smaken, zoals het hoort. Alle producten worden ambachtelijk gemaakt met behulp van moderne apparatuur. We voegen geen conserveermiddelen toe, zodat de natuurlijke aroma’s bewaard blijven en je de typische smaak proeft.

Onze karnemelk wordt ambachtelijk gemaakt, de vanillevla is lekker romig, de slagroom is échte slagroom en de boerenkaas maken we van ongepasteuriseerde melk. We gebruiken zoveel mogelijk glazen flessen voor onze vloeibare producten. Zo blijft de smaak optimaal behouden en proeven de producten zoals het bedoeld is, niet te vergelijken met de smaken uit een pak uit de supermarkt.

Het is heel mooi dat we alles zelf in de hand hebben en met ons team zulke ambachtelijke producten kunnen maken. Dat is zo veel anders dan wanneer een tankauto de melk van onze koeien naar een fabriek brengt.”

http://www.boerderijdenhoek.nl/