Wat doen we

Naast de zelfverbouwde verse groenten uit eigen moestuin, verkopen we ook kwalitatieve regionale streekproducten die eerlijk en ambachtelijk tot stand zijn gekomen. Niet alleen omdat we dat zelf graag eten, ook omdat dat gezond is en wij vinden dat iedereen die producten verdient. 

De koks van Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel zijn altijd op zoek naar het allerbeste assortiment en geven hierbij de voorkeur aan producten die eerlijk en ambachtelijk tot stand zijn gekomen. Dat geldt ook voor de producten in de Valk Vers-bus. Alleen de allerbeste producten worden geselecteerd en dat proef je. Niet alleen omdat we die zelf ook in het hotel gebruiken, maar ook omdat we vinden dat iedereen die producten verdient.

Assortiment

Het assortiment in de Valk Vers-bus is zo divers, dat je er een complete maaltijd mee kunt bereiden. Bovendien zijn er kant en klare gerechten, zoals bijvoorbeeld soepen, salades, ovenschotels en vleesgerechten te koop. Deze maaltijden zijn bereid door het culinaire team van Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel. Hiervoor hoef je dus niet meer zelf in de keuken te staan en geniet je toch van een heerlijke, verse huisgemaakte maaltijd.